FIFA 14 promite schimbări importante

Compania EA Sports a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, următorul joc din celebra serie de simulatoare sportive FIFA. Aşa cum ne-au obişnuit în fiecare an, producătorii aduc schimbări importante în mecanica jocului.

Anul acesta, dezvoltatorii FIFA vor pune accentul pe driblinguri şi deposedări. Astfel, în FIFA 14, ce va fi lansat anul acesta, vor face o serie de schimbări la sistemul „first-touch control”, care determină modul în care un jucător interacţionează cu balonul atunci când îi este pasat. De asemenea, şi sistemul de protejare a balonului a fost modificat, astfel încât un jucător poate proteja acum mingea indiferent de viteza cu care aleargă. Totodată, sistemului de deposedări i-a fost introdusă o nouă funcţie, „second chance”, ce permite intrări la minge suplimentare în cazul în care o astfel de intervenţie nu a avut succes prima oară.

Scouterii, mai folositori

O altă îmbunătăţire importantă a FIFA 14 a fost făcută la nivel scouterilor. Astfel, de acum înainte, managerii unei echipe vor putea căuta fotbalişti în funcţie de trăsăturile pe care le au. „În viaţa reală, un manager nu le spune scouterilor să caute un jucător cu rating 75. Ei le vor spune să caute o extremă rapidă sau un mijlocaş la închidere”, a explicat Nick Channon, unul dintre producătorii jocului. Totodată, în noua ediţie a jocului va fi îmbunătăţit şi sistemul de aplicare a efectului asupra baloanelor. Potrivit presei de specialitate, FIFA 14 este programat să fie lansat la sfârşitul lunii septembrie pentru PC, XBOX 360 şi PS3. De asemenea, este posibil ca jocul să fie disponibil, ulterior, şi pentru noile versiuni de XBOX şi Playstation, despre care se zvoneşte că vor apărea pe piaţă spre sfârşitul acestui an.

„Am devenit un cititor constant al ziarului. Am văzut în «ring» investigaţii de calitate şi unele dintre cele mai bune interviuri din presa românească. Ziarul m-a surprins de fiecare dată prin abordări şi anchete cum rar mi-a fost dat să văd în presa autohtonă.”  – Cătălin Striblea, jurnalist

 1993 este anul în care a apărut primul joc din seria FIFA.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial