Facebook Home, viitorul socializării pe telefoane

Mark Zuckerberg, preşedintele Facebook, a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, un nou soft care permite integrarea platformei reţelei de socializare. Acesta va putea fi instalat pe orice smartphone dotat cu sistemul de operare Android.

În cadrul unei conferinţe ce a avut loc la sediul companiei, Mark Zuckerberg a prezentat Facebook Home, un launcher cu o serie de aplicaţii care permit un acces rapid la diferite informaţii de pe reţeaua de socializare. Astfel, prin folosirea Facebook Home, atât ecranul principal, cât şi cel de blocare sunt modificate pentru a oferi în permanenţă notificări cu privire la activităţile prietenilor. Cu alte cuvinte, veţi avea în permanenţă informaţii privind activităţile prietenilor, dar şi noile fotografii postate de aceştia direct pe ecranul telefonului, această funcţie purtând numele de Cover Feed. De asemenea, Facebook Home va facilita accesul la Messenger-ul de pe site-ul de socializare şi va permite schimbarea statusului profilului personal într-un timp mult mai rapid. “Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare”, a spus Zuckerberg în cadrul conferinţei de lansare.

Disponibil de astăzi

Noul Facebook Home va putea fi descărcat pe orice telefon mobil dotat cu sistemul de operare Android chiar de astăzi. Mai mult, acesta va fi integrat din fabrică în smartphone-uri din gamele HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII şi S4. Mai mult, odată cu lansarea Facebook Home, Zuckerberg a prezentat şi telefonul HTC First, primul smartphone preinstalat cu acest launcher. Acesta va fi disponibil însă doar în SUA. Deşi nu a fost făcut un anunţ în acest sens, este posibil ca Facebook Home să fie disponibil, în curând, şi pentru tabletele cu Android.

 500 de milioane de persoane deţineau, la sfârşitul anului trecut, smartphone-uri Android

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial