Dacă nu pe stadion, atunci unde?

Atunci când vine vorba de vizionat meciuri şi, mai ales, un campionat, fie european sau mondial, un lucru este sigur: se strâng câţiva prieteni, se pleacă de la câte o bere de fiecare şi se ajunge la “numărul de care nu-şi mai aminteşte nici unul” şi… să înceapă meciul. Finalul este discutabil – arbitrii sunt de vină! Însă, până la final, meciul trebuie să fie vizionat la calitate maximă, chiar dacă acest lucru nu schimbă rezultatul partidei. Aici intervin noile serii de proiectoare de la SIM2: MICO şi C3X Lumis.

 

În segmentul proiectoarelor, SIM2 este un nume recunoscut, iar săptămâna trecută a lansat C3X Lumis Uno, un model mult aşteptat din punct de vedere al performanţelor şi mai puţin din prisma preţului. C3X Lumis Uno este cel mai mic proiector de pe piaţă, dar care se mândreşte cu Full High Definition, tehnologie 3-chip DLP, luminozitate ALPHAPATH, pentru o calitate extraordinară a imaginii, şi modalitate de instalare foarte flexibilă. Preţul acestui model este 27.900 de dolari, un cost destul de mare, dar care respectă calitatea.

 

Pe lângă C3X Lumis Uno, SIM2 propune alte şase modele ce întregesc seriile MICO şi C3X Lumis, ale căror preţuri pornesc de la 21.995 de dolari şi ajung la 79.999 de dolari. Toate exprimă calitate şi performanţă prin caracteristicile 3X Dark Chip 4, Hyper-Color şi dual-projector 3D. Dacă preţul nu ar reprezenta un impediment (79.999 de dolari), atunci modelul C3X Lumis 3D ar fi alegerea ideală atât pentru acasă, cât şi pentru sălile mici de cinema 3D. Mai mult, filtrele pentru 2D şi 3D elimină orice distorsionare a calităţii şi culorii imaginii. Un alt model despre care ţin să amintesc este cel HYPERCOLOR (41.995 de dolari), tot din seria C3X, care este dotat cu anumite filtre care aduc imaginea la standarde profesionale.
Seria MICO poartă etichete cu preţuri mai scăzute, modelul MICO 50 (21.995 de dolari) având luminozitate superioară şi tehnologie PureLed, iar modelul MICO Connect 60 (23.999 de dolari) aduce în plus posibilitatea de conectivitate LAN şi Wireless.

 

Tot ceea ce rămâne de făcut este să vă alegeţi un model, să stabiliţi locul ideal şi să chemaţi prietenii cu lăzile de bere. Campionatul European de fotbal 2012 se aşteaptă să vă găsească pregătiţi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial