Aplicaţiile care îţi fac fotografiile mai frumoase

Pentru mulţi utilizatori de smartphone-uri, camera foto reprezintă o componentă vitală. Totuşi, fiind vorba despre un telefon mobil, camera nu este întotdeauna foarte bună şi, de multe ori, fotografiile nu sunt făcute aşa cum ne dorim. Din fericire, utilizatorii de Android au la dispoziţie zeci de aplicaţii care permit editarea imaginilor.

Una dintre cele mai bune aplicaţii de editare a fotografiilor pe telefonul mobil aparţine celor de la Adobe. Mai exact, aceştia au creat două variante de Photoshop pentru smartphone, una gratuită şi cealaltă, la aproape 18 lei. Acestea păstrează multe dintre funcţiile variantei de PC a software-ului, permiţând o editare complexă a fotografiilor făcute cu telefonul mobil. În plus, cei care au un cont pe photoshop.com îl pot sincroniza cu telefonul mobil, având astfel un acces rapid la fotografiile stocate on-line.

Imagini instant

Una dintre problemele cu care se confruntă fotografii este timpul necesar capturării unei imagini. De multe ori, până deschizi aplicaţia camerei foto şi apeşi butonul pentru captură este posibil să ratezi momentul. O aplicaţie care reduce la minimum acest timp este Fast Camera, disponibilă atât în variantă pro, cu preţul de aproximativ cinci lei, cât şi lite, adică gratuită. Cu Fast Camera, tot ce trebuie să faci pentru a captura o imagine este să apeşi pe butonul de deschidere a aplicaţiei şi fotografia este gata. Spre deosebire de cea gratuită, varianta pro oferă posibilitatea de realizare a imaginilor în HD.

 O mulţime de efecte

Cele mai multe şi mai populare aplicaţii sunt cele care permit editarea fotografiilor şi aplicarea diferitelor efecte asupra acestora fie pentru a le face mai artistice, fie mai amuzante. Printre cele mai bune software-uri din această categorie se numără Vignette, Photoid, PhotoWonder, Camera 360, Camera Fun Pro, FX Camera sau Retro Camera.

 Gestionare mai bună

În afară de editare, pe magazinul Google Play există şi o serie de aplicaţii care îţi permit gestionarea mai bună a fotografiilor din telefon. De exemplu, Photo Album Organizer îţi permite să creezi cu uşurinţă diferite dosare pentru stocarea imaginilor. Totodată, Photo Mail permite trimiterea fotografiilor din telefon către o adresă de e-mail mult mai rapid şi mai uşor.

18 lei  costă varianta pentru telefon a popularului program Photoshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial