Aplicaţii ce îţi fac smartphone-ul mai performant

Diferenţa de performanţă dintre un smartphone de top şi unul entry-level este enormă, cel din urmă fiind de multe ori foarte „încet”. Totuşi, dacă eşti posesorul unui telefon mai slab, îi poţi îmbunătăţi performanţele cu ajutorul unor simple aplicaţii.

Una dintre cele mai bune aplicaţii pentru creşterea performanţei smartphone-ului tău este Android Booster. Aceasta deţine funcţia Auto Optimization, care în permanenţă are grijă să închidă aplicaţii care îţi consumă din procesor sau memoria RAM a telefonului, sporind astfel viteza dispozitivului. Totodată, Android Booster te ajută să sporeşti şi durata de viaţă a bateriei, astfel încât nu vei fi nevoit să îl încarci la fel de des. O altă aplicaţie folositoare este şi Android Assistant, care deţine aproape aceleaşi funcţii.

Browserul de web, foarte important

În cazul unui smartphone slab, alegerea unui browser bun este crucială. Acesta va creşte substanţial viteza de încărcare a paginilor de internet, iar utilizatorul nu va fi nevoit să mai piardă timp. Cel mai bun browser la ora actuală este Opera Mobile. Deoarece suportă Flash şi are un engine de HTML 5, îmbunătăţeşte substanţial viteza de navigare pe internet. Mai mult, comparativ cu alte browsere, are nevoie de un transfer de date mai mic, fiind ideal pentru cei care au un abonament cu un trafic de internet mic.

 Prelungeşte viaţa bateriei

Majoritatea smartphone-urilor existente pe piaţă rămân fără baterie foarte repede, unele dintre ele chiar şi după o zi. Astfel, aplicaţiile ce sporesc durata de viaţă a telefonului sunt cât se poate de utile. Una dintre cele mai bune aplicaţii din acest domeniu este JuiceDefender, fiind, totodată, extrem de simplu de folosit, având trei profiluri de utilizare: „balanced”, advanced” şi „extreme”. În funcţie de cel selectat, programul poate dezactiva complet transferul de date în momentul în care bateria este aproape descărcată sau scade frecvenţa la care rulează procesorul atunci când telefonul nu este utilizat, toate acestea pentru a reduce consumul bateriei.

7  milioane de posesori de telefoane mobile cu Android utilizau, anul trecut, aplicaţia JuiceDefender.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial