Vacanţa lui Mel a luat sfârşit

În sfârşit avem ocazia să-l vedem pe Mel Gibson făcând un rol ca pe vremuri, adică foarte bun. Se întâmplă în „Get the Gringo”, un reconfortant film de acţiune.

 

Între 2004 şi 2010, actorul cu ochi albaştri a dispărut de pe marile ecrane, trecând în spatele camerei, de unde a regizat câteva producţii spectaculoase, precum „Patimile lui Hristos” sau „Apocalypto”. Acum doi ani, Mel Gibson a revenit la actorie, însă a bifat doar două filme de atunci şi până în prezent. Nici „Beaver”, nici „Edge of Darkness” parcă nu l-au „prins”. „Get the Gringo” este însă… altă „mâncare de peşte”.

 

Împreună cu copilul-minune
Ziua lui Driver (Mel Gibson) a început foarte prost şi nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătăţească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanţă mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. O idee bună care însă se face praf, la propriu. În timpul unei urmăriri cu maşini, cu poliţia americană de frontieră pe urme şi un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la graniţa de sud, rostogolindu-se violent şi oprindu-se… în Mexic. Preluat de autorităţile mexicane, Driver este trimis într-o închisoare de maximă securitate supranumită „El Pueblito” (Satul), unde intră într-o lume stranie şi mai mult decât primejdioasă. “Satul” mexican nu este un loc în care un străin ca Driver ar putea supravieţui fără ajutorul unui veteran, care se întâmplă să fie… un puşti de 10 ani, priceput mai bine decât oricine la cum se trag sforile în ineditul loc.

 

Regia: Adrian Grunberg
Gen: acţiune, crimă, dramă
Distribuţie: Mel Gibson, Dean Norris, Peter Stormare
Rating „centrul vechi”: ****
Rulează la: Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza România, Cinema City Cotroceni, The Light Cinema

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial