Seriale cu supervedete

Vara acestui an schimbă complet regulile concurenţei atunci când vine vorba despre seriale de televiziune. După ce, în primele luni ale anului, au fost lansate 13 episoade din „House of Cards”, un serial TV produs de David Fincher („Fight Club”, „The Game”), cu Kevin Spacey în rolul principal, în lunile care urmează sunt programate şi alte lansări de seriale cu supervedete în rolurile principale.
Tata lu’ „Ray Donovan”
Liv Schreiber şi Jon Voight sunt starurile poveştii care urmăreşte relaţia dintre un specialist în rezolvarea problemelor în moduri nu tocmai curate şi tatăl său, tocmai eliberat din închisoare. Ciocnirea dintre două generaţii de interlopi cu stil este imaginată de Ann Biderman, care a mai fost implicată în realizarea unor seriale ca „Southland” sau “NYPD Blue”. „Cred că Ray este unul dintre cele mai complicate personaje pe care le-am jucat vreodată. «Ce înseamnă să fii bărbat?» este întrebarea la care trebuie să îşi răspundă”, povesteşte Schreiber despre personajul său, care dă şi titlul serialului a cărui premieră este programată pentru sfârşitul acestei luni.
n pod între succese TV
Diane Kruger („Troy”, „Inglorious Basterds”) şi Demian Bichir (nominalizat la Oscar anul trecut pentru rolul din „A Better Life”) sunt protagoniştii unui nou serial. Doi poliţişti urmăresc un criminal în serie care acţionează de o parte şi de alta a graniţei dintre Mexic şi Statele Unite. Povestea din „The Bridge”, inspirată de o coproducţie de televiziune difuzată cu succes în Suedia şi Danemarca, va avea premiera în luna iulie.
În domeniul starurilor
Chiar dacă nu este vorba despre celebritatea actorilor, premiera serialului „Under the Dome”, de pe 24 iunie, vine cu altfel de surprize. Vedetele sunt Stephen King, celebrul scriitor, considerat un maestru de azi al suspansului, semnând cartea SF care stă la baza producţiei de faţă, şi regizorul Niels Arden Oplev, angajat să regizeze episodul-pilot. Oplev este cunoscut mai ales pentru succesul pe care l-a avut cu pelicula suedeză „Bărbaţi care urăsc femeile”. Povestea are un punct de pornire simplu: locuitorii din orăşelul Chester’s Mill din Maine se trezesc izolaţi de restul lumii printr-o misterioasă cupolă care înconjoară oraşul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial