Preistoria îşi amuză fanii din nou

Manny (Ray Romano), Diego (Denis Leary) şi Sid (John Leguizamo) se întorc pentru a patra poveste din seria “Epoca de Gheaţă”. După ce au scăpat de dezgheţ şi au supravieţuit ultimelor zbateri ale dinozaurilor, eroii din 2002 trebuie să se descurce şi cu deriva continentelor.

La 10 ani de la prima producţie care i-a adus în faţa spectatorilor, eroii din “Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă” sunt în formă. Pentru a doua oară, producătorii au oferit şi o variantă 3D exoticelor aventuri în lumea animalelor preistorice. 198 de milioane de dolari a strâns pelicula în cele câteva săptămâni trecute de la premieră. Muzica este semnată din nou de John Powell (“The Bourne Supremacy”, “Happy Feet”, “Rio”), iar efectele vizuale sunt sensibil îmbunătăţite. Umorul rămâne punctul tare în gaşca înconjurată de personaje pe care fanii seriei deja le cunosc, dar şi de figuri noi.

Eroi noi între gheţuri

Odată ce continentele o iau din loc, până şi familiile unite precum cea a mamutului Manny au de suferit. Gheţarii încep să rătăcească pe ape şi numai prietenia poate să ajute la găsirea drumului spre casă. Din cele mai periculoase împrejurări, personajele „Epocii de Gheaţă” reuşesc să iasă dobândind prieteni noi. Desigur, nici duşmanii nu vor lipsi, iar aceştia vor fi şi pe placul celor care duc dorul „Piraţilor din Caraibe”.

 

Printre nou-veniţii în echipa „Epocii de Gheaţă” se numără şi Jennifer Lopez, care îşi împrumută vocea unei tigrese cu colţi: „Când încerci să transmiţi doar prin voce, chiar dacă ştii că o să fii susţinut de animaţie şi efecte vizuale, cred că poţi să te simţi dezamăgit ca actor de felul în care îţi sună vocea. Eşti obişnuit să îţi foloseşti expresiile faciale pentru a transmite sentimente. În situaţia de faţă, te simţi provocat. Trebuie să faci mai mult decât de obicei. Doar ca să ai senzaţia că tot ce încerci să faci şi ce încerci să spui, ceea ce vrei să îi faci pe oameni să simtă se comunică doar prin vocea ta”, a declarat Lopez atunci când s-a lansat filmul. Fanii nu vor fi dezamăgiţi, iar pentru cei care nu au apucat să vadă încă de unde vin şi unde se duc personajele din „Epoca de Gheaţă”, această serie are toate cârligele pentru a lega o frumoasă prietenie cu desenele animate.

 

„Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă”

 

Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier

Voci: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Rating Centrul Vechi: ***

 

Movieplex 12.30,  14.30,  16.30,  18.30

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial