Johnny English se întoarce!

După o pauză de opt ani, Rowan Atkinson revine la rolul de agent secret care nu cunoaşte frica şi nu are simţul pericolului.

 

În 2003, Rowan Atkinson ”evada” din rolul care l-a făcut celebru în anii ’90, Mr. Bean, şi intra în pielea lui Johnny English, un spion din slujba MI7, în fapt, o parodiere a celebrului James Bond. În 2011, Johnny English revine în prim-plan. În acest nou capitol, cel mai puţin credibil agent secret aflat în slujba Maiestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul.

 

Totul pentru salvarea premierului chinez
De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde şi-a petrecut timpul şlefuindu-şi abilităţile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei, şefii săi din agenţie trebuie să dea de urma acestui agent foarte special. Acum, când lumea are nevoie de el, Johnny English trebuie să intre din nou în acţiune. Având o singură şansă să se reabiliteze, el trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspiraţie ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, dar şi la MI7. Cu numai câteva zile înainte de o conferinţă a şefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl ştie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English, dezastrul poate fi o soluţie, dar eşecul – niciodată!

 

Titlu original: „Johnny English Reborn”
Regia: Oliver Parker
Distribuţie: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Rosamund Pike
Gen: comedie
Rating „ring”: ****
Rulează la: Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza România, CinemaPRO, The Light Cinema, Cinema City Cotroceni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial