Johnny Depp, acest iubitor de rom

Dacă vă era dor de charismaticul actor american, aveţi ocazia să-l urmăriţi în acest weekend, în avanpremiera celui mai nou film al său, „The Rum Diary”.

 

Proaspăt lăsat la vatră din Forţele Aeriene, şi după o slujbă temporară la „Time Magazine”, viitorul jurnalist Hunter S. Thompson se mută la San Juan, în Porto Rico, în 1960, unde lucrează pentru scurt timp la ceea ce va deveni apoi revista „El Sportivo”, după care încearcă fără succes să-şi găsească o slujbă la „San Juan Star”. Oamenii pe care i-a cunoscut şi experienţele trăite acolo – ispita alcoolului, legătura cu o femeie frumoasă, dar logodită, complicaţiile ţesute de un afacerist dubios – l-au inspirat să scrie „The Rum Diary”, care a rămas nepublicat timp de câteva decenii.

 

Ambiţia lui Depp şi întoarcerea lui Robinson
În anii ’90, Johnny Depp, prieten apropiat al scriitorului, a descoperit din întâmplare manuscrisul romanului „The Rum Diary” într-o vizită la casa lui Hunter S. Thompson de la Woody Creek. Chiar în acea noapte, cei doi au decis să publice romanul şi să-l adapteze pentru marele ecran. Bruce Robinson, regizorul filmului “Withnail & I”, se retrăsese din activitate, dar a fost convins să revină pentru a scrie scenariul şi a regiza filmului. Abordarea romanului au făcut-o, astfel, cu dragoste, ca un tribut adus lui Thompson, plecat dintre noi în 2005.

 

,,O poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo şi senzualitate pură.”  – Cinemagia.ro

 

Regia: Bruce Robinson
Distribuţie: Johnny Depp, Aaron Eckhart, Amber Heard
Gen: aventuri, dramă, romantic
Rating „ring”: ****
Rulează la: Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza România

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial