Înfruntarea giganţilor

Cu o distribuţie de excepţie, unul dintre cele mai aşteptate thrillere ale finalului de an apare în acest weekend şi pe marile ecrane din România.

 

Inspirat de evenimente reale, „Killer Elite” este un nou film de acţiune şi spionaj care urmăreşte aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentaţi spioni din lume. Ademenit din exilul său autoimpus, Danny îşi adună echipa de specialişti pentru a executa o misiune aproape imposibilă: salvarea fostului său mentor şi partener, Hunter (Robert De Niro). Împreună, ei trebuie să se infiltreze în unitatea militară extrem de temută şi de respectată, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldaţi asasini, precum şi pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) înainte ca acţiunile lor să creeze o criză internaţională.

 

 

Acţiune la superlativ
Pe lângă întâlnirea a doi dintre cei mai apreciaţi actori ai noii generaţii cu un adevărat monstru sacru al cinematografiei, „Killer Elite” propune şi o acţiune ameţitoare. Înfruntarea ne poartă într-o călătorie pe toate meridianele, din Mexic în Australia, de la Paris la Londra, în Oman şi în Ţara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-ficţiune al lui Ranulph Fiennes “The Feather Men”.

 

Regia: Gary McKendry
Distribuţie: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen
Gen: acţiune, thriller
Rating „ring”: ****
Rulează la: Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza România, Cinema City Cotroceni, The Light Cinema

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial