Cu râsul pe urme

Comedia şi acţiunea sunt cuvintele de ordine pentru „Loveşte şi fugi”.

Dax Shepard şi Kristen Bell joacă împreună în această peliculă, aducând pe ecrane o relaţie pe care o împărtăşesc şi în realitate. Ficţiunea le atribuie în acest caz rolurile unor îndrăgostiţi care se trezesc în plină urmărire după ce foştii parteneri de spargeri de bancă ai tânărului vin pe urmele lor.

 

Probabil că efectul comic nu ar fi complet dacă între urmăritori şi urmăriţi nu s-ar interpune un agent federal specializat în încurcatul borcanelor. „Certurile pe care le au personajele noastre în film sunt foarte asemănătoare celor pe care le aveam atunci când am început să ieşim împreună. Trecutul meu era cam copleşitor pentru ea. Dar nu cred că îi pasă cuiva cât de personal este filmul acesta pentru mine. De obicei, oamenii sunt interesaţi de sex, sărituri cu maşina şi alte porcării care ne fac să râdem, nu de încercările şi chinurile emoţionale ale altora”, declara Shepard despre această peliculă pentru care, pe lângă interpretare şi regie, a semnat şi scenariul. La ce s-a gândit el atunci când şi-a mutat discuţiile casnice într-o poveste în care personajul său este urmărit ca un fost spărgător de bănci aflat într-un program de protecţie a martorilor doar filmul poate să spună.

“Loveşte şi fugi” (“Hit and Run”)

Regia: David Palmer, Dax Shepard

Cu: Kristen Bell, Dax Shepard, Bradley Cooper

Genul: Comedie, Acţiune

Rating “Centrul Vechi” ***

Movieplex Cinema Plaza – 12.30,14.30, 16.30, 18.30, 20.30, 22.30; The Light Cinema – 13.45, 15.50, 19.30, 21.00, 21.50, 22.50.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial