Bruce Willis a înviat!

În weekendul Paştelui, singura premieră propusă de cinematografele autohtone este un film de acţiune mediocru, care are însă în distribuţie doi specialişti ai genului, Bruce Willis şi Sigourney Weaver.

 

„Lumina rece a dimineţii” ne arată cum un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind, oricum, într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will, care se confruntă cu atitudinea extrem de critică a tatălui său, Martin (Bruce Willis). Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm câteva ore. Atunci când revine, găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semnele clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia când începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor. Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.

 

Willis, în producţii dezamăgitoare
Din păcate pentru notorietatea lui, ultimele filme în care Bruce Willis a jucat au semănat mai degrabă cu producţii de categoria B decât cu blockbusteruri. „Catch 44” este cel mai elocvent exemplu, dar, pe lângă acest titlu, mai putem enumera şi „The Expendables”, „Cop Out”, „Setup” şi chiar „The Cold Light of Day”.

 

Titlul original: „The Cold Light of Day”
Regia: James Cameron
Gen: thriller, acţiune
Distribuţie: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
Rating „ring”: ***
Rulează la: Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, CinemaPro, Movieplex Plaza Romania, Cinema City Cotroceni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial