Vorbe cu greutate

Dragii mei,

Este o poveste faptul că persoanele slabe se pot îmbrăca mai uşor decât cele corpolente. Gândiţi-vă, de exemplu, în alegerea unei cămăşi. Cea mai frecventă situaţie este că mânecile vor fi potrivite ca lungime, dar gulerul va fi prea larg. Şi tot aşa…
Evident, faptul că eşti slab nu trebuie să fie perceput ca un defect şi să devină un complex, pentru că de aici încep greşelile pe care le poţi face în alegerea hainelor.
Nu vei reuşi să te ascunzi în spatele unor piese vestimentare cu două măsuri mai mari. Astfel, vei amplifica un efect vizual nedorit şi, mai mult decât atât, vei lăsa impresia că porţi hainele altcuiva.
Nici hainele mulate nu sunt în avantajul persoanelor skinny şi de aceea trebuie evitate tricourile cu adaos de elastan şi cămăşile lipite de corp. Acestea trebuie să urmărească linia corpului, dar să păstreze o oarecare lejeritate. Regula se aplică şi în cazul jeanşilor, care arată jalnic în momentul în care vin ca nişte izmene. În plus, înlătură instant masculinitatea purtătorului.
Persoanele cu lipsă la cântar trebuie să evite imprimeurile mari şi să le aleagă pe cele raportate la silueta lor. Dungile fine, imprimeurile florale sau “os de peşte” sunt suficiente elemente care completează armonios vestimentaţia şi dau originalitate acesteia.
Şi dacă tot este cald, ai mare grijă la ce model de pantaloni scurţi apelezi. Aceştia trebuie să fie pe lângă picior şi nicidecum baggy sau modelul cargo, pentru că vor scoate în evidenţă gambele subţiri. Un şort de baie bine ales, nu foarte lung şi potrivit ca lărgime te va ajuta să nu arăţi a catarg în bătaia brizei.
Aceste mici trucuri te vor ajuta să fii mândru până la urmă de silueta ta şi să nu îţi mai doreşti alte kilograme în plus.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial