Totul despre reduceri

Tentaţiile sunt mari în perioadele de reduceri şi trebuie, într-un fel sau altul, să ne temperăm exuberanţa. De aceea, urmăreşte anumite piese vestimentare pe care să le achiziţionezi.

Costumele de zi cu zi, clasice, din stofă de calitate superioară, constituie o investiţie şi nicidecum o cheltuială. Acestea nu ţin de un trend anume şi le poţi purta mai multe sezoane.

Piesele vestimentare din caşmir, un fel de guilty pleasure, îşi pot găsi acum locul în garderoba ta. Calitatea lor, dar şi aspectul nobil al caşmirului transformă aceste piese într-unele nemuritoare indiferent de capriciile tendinţelor de sezon.

Sacourile din stofă de lână care pot înlocui cu succes jachetele de primăvară sunt o achiziţie perfectă a acestei perioade de reduceri.

Cele în carouri pot fi purtate atât într-o combinaţie office, cât şi una smart casual.

Accesoriile din piele, precum pantofii, ghetele, genţile sau curelele, cumpărate în această perioadă te vor ajuta să upgradezi orice ţinută. Detaliile fac diferenţa, iar calitatea acestora o poţi vedea de la o poştă.

Oricât de multe cămăşi ai în garderobă, vânează la reduceri unele din bumbac de bună calitate şi le vei aprecia utilitatea în timp.

Tricotajele din fire naturale, fie că vorbim despre cardigane fine sau jachete cu aspect handmade, mai pot fi încă purtateşi în lunile următoare. Întreţinute şi păstrate cu atenţie, pot contribui la garderoba ta şi în sezonul rece viitor.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ulwww.adinabuzatu.ro, secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile, săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial