STOP JOC!

Dragii mei,

M-am decis ca în acest număr să răspund la obsesiva întrebare: eu (mirele) la ce trebuie să mă asortez? De aici începe, de fapt, toată confuzia în alegerea ţinutelor atât pentru cununia civilă, cât şi pentru cea religioasă.

Dacă pentru cununia religioasă ai ales un smoching negru sau bleumarin accesorizat în varianta clasică, adică papion uni, ce ar trebui să mai alegi pentru “a te asorta”?

 

Evident, nimic! Pentru că această opţiune este potrivită indiferent de temă, locaţie sau culorile alese pentru deosebitul eveniment. Un ginere nu trebuie asortat nici la culoarea rochiilor domnişoarelor de onoare, nici al aranjamentelor florale.

Greşeala majoră, în cazul cununiei civile, este alegerea cravatei sau a papionului în culoarea rochiei pe care o va purta viitoarea soţie. Pare ca şi cum ar fi rămas un rest de material din rochie şi s-au încropit şi accesoriile lui (papion sau cravată, batistă). Accesoriile viitorului mire (şi nu numai) trebuie să aibă o personalitate proprie care să corespundă ţinutei alese şi stilului purtătorului. Eventual, se poate alege un imprimeu din care să facă parte şi culoarea (în oricare dintre tonuri) rochiei purtate de soţie.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Cu prietenie,

Adina Buzatu

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial