Punct. Şi de la capăt!

Dragii mei,

Cale de întoarcere la vremea rea nu mai există, aşa că jos hainele subţiri de pe rafturile de sus şi pregătirea celor groase pentru o lungă vacanţă. O revizitare a garderobei existente îţi va da o imagine completă a ceea ce ai deja şi posibilitatea achiziţionării unor piese vestimentare astfel încât aceasta să devină actuală. Nu este nevoie să cheltui o avere pentru acest lucru, ci doar să structurezi bine ceea ce urmează să cumperi.

Iată cinci idei care îţi pot transforma garderoba instant:

1. Chinos - o pereche de pantaloni din bumbac, slim fit şi coloraţi vor înlocui cu succes jeanşii. Cămăşile şi tricourile purtate anul trecut vor părea altele asortate la noii pantaloni.
2. Sneaker (tenişii) – oricâte perechi ai avea, nu vor fi niciodată prea multe. Este sezonul în care obligatoriu trebuie să ai şi unii galbeni, corai sau verde crud. Înveselesc orice ţinută!
3. Cămaşă - imprimeurile de orice fel sunt decisive în acest sezon. Dacă eşti un tip dezinhibat, alege cămăşi înflorate pe care le poţi adapta cu uşurinţă şi la ţinuta de birou. Tipul conservator va fi trendy alegând o cămaşă în dungi viu colorate.
4. Sacou - cel puţin unul nou trebuie să se găsească pe lista ta de cumpărături. Blazerul din jerse este adaptabil oricărei situaţii.
5. Accesorii -  cravate, papioane, bretele sau eşarfe colorate pot fi asortate cu uşurinţă şi vor “resuscita” cu succes piese existente în garderoba ta.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro, secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial