Paşi uşori

Dragii mei,

Numeroasele întrebări primite în ultima săptămână se referă la încălţămintea potrivită sezonului cald. Pe lângă faptul că modelul despre care urmează să vorbesc este cel mai în vogă în acest sezon, acesta este adaptabil oricărei ţinute şi foarte confortabil.
Mocasinii (loafers), căci despre ei este vorba, prin varietatea modelelor, pot accesoriza cu succes atât o ţinută office, cât şi una relaxată, de weekend.
Cei din piele întoarsă, deşi sunt cel mai des întâlniţi, este preferabil să aibă talpă structurată, nicidecum una de cauciuc cu crampoane. Cei din urmă se deformează inestetic la purtare şi nu sunt potriviţi ţinutelor de birou. De aceea, îţi recomand să alegi o pereche de mocasini cu talpă din piele, care îşi vor menţine forma iniţială şi pe care îi vei purta atât la costum, cât şi la jeanşi sau chinos.
Dacă eşti o persoană îndrăzneaţă, poţi alege o nuanţă tare de galben, mov sau turcoaz, care aduce un plus de originalitate unor ţinute în nuanţe de bej, gri sau kaki.
Mocasinii din piele, fie cu ciucuri, cataramă sau modele perforate, sunt potriviţi unor ţinute office sau smart casual. De asemenea, ei pot completa şi un costum clasic purtat la un eveniment special.
Modelele create din piele lăcuită sunt destinate ţinutelor de ceremonie, însă persoanele nonconformiste îi pot adapta cu uşurinţă unei ţinute de club.
Nu mai sta pe gânduri, înlocuieşte, în această vară, pantofii clasici, cu şiret, cu o pereche de mocasini uşori şi foarte moderni.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro, secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial