Ora de geometrie

Un trend important al acestui sezon este reprezentat de un imprimeu cu personalitate: dungile. Orizontale, verticale, amestecate cu alte elemente, acest imprimeu dă culoare şi un aer de vacanţă oricărei ţinute. Rigurozitatea matematică a dungilor este “îndulcită” de culorile la modă în vara aceasta.

Pentru birou poţi opta pentru o cămaşă în dungi verticale multicolore, la care vei asorta o cravată tot imprimată pentru a le demonstra celor din jur că stilul personal este cheia. Pentru uşurinţa de a asorta cele două piese, găseşte o culoare comună şi nu mai sta pe gânduri.

Dacă preferi varianta light, adică o cămaşă în dungi fine şi doar bicolor, atunci, obligatoriu, pentru a crea o ţinută cu personalitate, trebuie să asortezi o cravată imprimată. Şi dacă ştiai că dungile nu se asortează cu alte dungi, ştiai greşit, însă grosimea dungilor trebuie să fie diferită.

Tricourile, puloverele sau bluzele care au ca imprimeu dungile orizontale creează un efect vizual care trebuie luat în calcul: accentuează lărgimea umerilor. Cine nu vrea asta?

De asemenea, acest rezultat este obţinut şi dacă este vorba despre o bluză care are partea superioară într-o singură culoare, iar trunchiul în dungi sau o  nuanţă diferită.

Sacourile în dungi ne duc cu gândul la moda anilor ’80, însă modul de a le asorta trebuie să fie actual. Dacă îndrăzneşti, poţi purta acest item asortat la cămaşi înflorate. Regula rămâne neschimbată: o culoare comună!

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial