Man in black

Dragii mei, costumul negru naşte controverse şi discuţii: dacă poate fi purtat la birou, dacă e suficient de elegant pentru un eveniment sau cum îl poţi asorta.

Am să încep cu ultima dilemă deoarece greşeala frecventă când vine vorba despre costum negru e aceea că trebuie „înviorat” prin culori puternice. Culorile pale, precum lila, bleu, gri, roz sunt acelea care arată bine la un costum negru tocmai pentru că nu accentuează greutatea negrului şi face costumul potrivit pentru a fi purtat zi de zi.

Evident, atunci când mergi la birou poţi purta cămăşi în pătrăţele sau dungi la care vei asorta cravate chiar şi imprimate. Astfel, vei scoate costumul negru din rigurozitatea aparentă.

Cu siguranţă, vei arăta elegant la un eveniment deosebit purtând un costum negru. De această dată, poartă cămaşă albă sau gri pal şi asortează cravate uni sau cu model mărunt.

Fie că eşti mire, naş sau doar invitat, poţi accesoriza cu stil costumul de mai sus şi vei obţine o ţinută classy. O cămaşă specială, cu nasturi ascunşi sau una cu detalii elaborate (jabou, pliseuri, platcă dintr-o altă ţesătură) pot upgrada instant alegerea făcută. Papionul sau eşarfa definitivează un look potrivit chiar şi pentru covorul roşu.

În toate cazurile, alegerea unei stofe de calitate e obligatorie pentru că negrul arată cel mai repede trecerea timpului, dar şi o întreţinere incorectă. O stofă fină din lână, care permite ca pielea să respire e opţiunea pentru sezonul care tocmai începe.

Aşadar, dacă nu ai deja un costum negru în garderoba ta, e momentul să investeşti într-unul. Îşi va demonstra utilitatea, iar multitudinea de modalităţi de accesorizare va crea întotdeauna iluzia unui costum nou.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook „Adina Buzatu” sau „TRENDS by Adina Buzatu” şi pe site-ul adinabuzatu.ro, la secţiunea Contact, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial