Hello chinos!

Dragii mei,

Jeanşi şi iar jeanşi! Strâmţi sau clasici, decoloraţi sau indigo, cu rupturi sau aspect uzat, aceştia ne sar în ajutor de fiecare dată când ne grăbim (şi nu numai) sau suntem în dilemă atunci când nu ştim cu ce să ne îmbrăcăm. Şi totul li se potriveşte! Indiferent de modelul cămăşii, al sacourilor sau pantofilor, uşurinţa de a le combina plasează perechea ta favorită de jeanşi în fruntea clasamentului.
Nu am să încerc să detronez jeanşii (îi port cu mare plăcere chiar în modele masculine), dar vreau să vă arăt că există variante la fel de practice care pot înlătura monotonia vestimentară pe parcursul unei săptămâni.
Chinos, căci despre ei este vorba, reprezintă modelul de pantaloni croiţi după modelul clasic, cu buzunare oblice, drepţi sau slim fit, însă realizaţi din bumbac sau în amestec cu elastan.
Acest model de pantaloni poate fi purtat atât cu sacou şi cămaşă la birou sau seara, în oraş, dar şi cu tricou şi un hanorac în weekend. Chinos au aceleaşi calităţi ca şi jeanşii: comozi, arată bine purtaţi pe întreg parcursul zilei, creează un look relaxat, dar nu şleampăt, sunt adaptabili oricărei piese vestimentare.
Apariţia acestui model a fost destul de timidă în colecţiile anilor trecuţi, însă designerii au stabilit pentru acest sezon poziţia incontestabilă de lider printre variantele de pantaloni propuse. Dacă, iniţial, chinos erau în culori neutre de bej, kaki, bleumarin sau maro, primăvara aceasta ai la îndemână o întreagă paletă coloristică. De la galben pai la cel intens, de la bleu ciel până la albastru electric, de la vernil la verde crud, toate aceste culori sunt în tendinţe şi le poţi alege în funcţie de piesele existente în garderoba ta. Aşadar, salută cu prietenie apariţia acestui model şi fă-i loc în viaţa ta indiferent că eşti un tip clasic, nonconformist sau fashionist.
Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial