Film vs realitate

Dragii mei,
Mi-am propus şi am reuşit să văd “The great Gatsby”. Mânată de publicitatea făcută pe marginea costumelor şi a bijuteriilor, dar şi din dorinţa de a face comparaţie între Redford şi DiCaprio (deh, femeile astea!) am făcut rezervare de bilete şi, cum îţi cere regulamentul, am mers cu o jumătate de oră înainte de începerea filmului.
Fără să vreau am început să analizez un fenomen, să-l numesc vestimentar, să cuantific şi să calculez procente. Am observat un model de “şoseţele”, hibrid între şosetele normale şi cele invizibile. Adică, nici suficient de lungi încât să te consolezi cu gândul că purtătorul este un nostalgic al grădiniţei şi nici îndeajuns de scurte încât să nu se zărească din încălţăminte. Apărea o bordură albă din sneakers (de cele mai multe ori), ca un fel de bandaj inestetic. Oare de unde a pornit moda asta? Îngrijorator este procentul purtătorilor şi rapiditatea de răspândire.
Dar să revenim la film! Costumele personajelor masculine pot fi un exemplu de eleganţă atemporală, iar pălăriile (Borsalino, evident) completează şi adaugă stil oricărui tip de ţinută. Prezenţa cămăşilor cu ac la guler îmi întăreşte convingerea pe care o am de câteva sezoane bune că acest model trebuie să se regăsească în garderoba bărbatului modern. Rochiile sunt de vis, iar bijuteriile… îţi taie respiraţia.
Şi tocmai pentru a te aduce cu picioarele pe pământ au început să sune telefoanele mobile de parcă duminica seara se semnau contracte fabuloase. Comentarii şi râsete total nejustificate în contextul filmului care demonstrau prezenţa unora, ce-i drept nu mulţi, doar pentru ” dependenţa” de pop-corn.
În concluzie, eleganţa nu vine la pachet cu achiziţiile făcute indiferent de buget, iar respectul faţă de cei din jurul tău rămâne cel mai valoros accesoriu.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial