Fii natural!

Dragii mei,

Indiferent de trendurile sezonului cald, există cel puţin o constantă: inul. Fie că se regăseşte în cămăşi, pantaloni, jachete sau costume, acest material destinat perioadelor caniculare este, de cele mai multe ori, “salvatorul” bărbaţilor.
Purtabilitatea inului îl face potrivit oricărui moment al zilei, dar şi evenimentelor de vară, precum petreceri în aer liber, nunţi cu temă marină sau câmpenească.
Spre deosebire de alţi ani, piesele vestimentare confecţionate din această fibră naturală devin mult mai atrăgătoare croielilor moderne. Nu mai există regula aceea că, dacă este in, atunci să fie larg. Sacourile sunt cambrate şi au umerii în poziţia firească, iar cămăşile urmăresc linia corpului însă fără să fie mulate şi pantalonii largi de altădată au fost înlocuiţi cu cei slim fit.
Alăturarea în compoziţia pe bază de in a altor fibre naturale precum mătasea, bumbacul sau lâna conferă noului material un aspect nobil. Tot din acest motiv, dar şi datorită procedeelor tehnologice moderne, inul nu mai este aspru, ci este prietenos la purtare.
Combină piesele vestimentare din in cu piese din fibre naturale şi vei obţine, de fiecare dată, o ţinută armonioasă, dar şi confortabilă. Evitând să combini  pantalonii sau costumele cu o  cămaşă din aceeaşi ţesătură, reuşeşti să aduci echilibrul între “şifonat” şi ” apretat”, obţinând astfel un aer relaxat, dar nu neglijent.
Mocasinii din piele sau piele întoarsă, pantofii fini cu talpă subţire sau cei din canvas vor completa cu succes orice ţinută care conţine piese vestimentare din in.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial