DEX-ul sezonului

Dragii mei,

Sezon nou, trenduri noi! Este firesc să se întâmple aşa chiar dacă unele sunt continuate din vara trecută, dar cu mici schimbări, altele total noi, special gândite pentru a împrospăta garderoba deja existentă. Evident, rămân “clasicele” care, indiferent de sezon sau perioadă, se află în lista de cumpărături, dar adaptate momentului.
Creativitatea designerilor nu se opreşte doar la faptul că, pentru a crea ceva nou, apelează la încrucişări între piese consacrate şi altele din echipamentul sportiv, de exemplu. Ei dau naştere şi unor termeni noi, precum “joggeri”, care sunt pantalonii de stradă inspiraţi de modelul celor purtaţi la antrenament.
Sezonul acesta mai aduce ceva nou: jardigan. Este mixajul dintre “jachet” (sacou) şi “cardigan” şi defineşte piesa vestimentară inspirată de cele două.
Sobrietatea unui sacou (jachetă) şi destinaţia strictă a acestuia sunt total regândite în momentul în care intervine materialul din care este fabricat un cardigan. Fie că vorbim de jerseul (tricot) fin din bumbac sau unul mai structurat, lejeritatea dobândită a sacoului îl face o piesă uşor de purtat de la ţinutele de birou până la cele de timp liber.
Poartă “jardiganul” la office cu o pereche de pantaloni din bumbac, cămaşă şi cravată, iar pentru weekend, cu tricou şi jeanşi. Este varianta practică, dar cu personalitate a oricărei alte jachete a sezonului acesta.
Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial