Cele 10 porunci

Dragii mei,
Tendinţe? Există! Dar până să le alegi pe cele care crezi că ţi se potrivesc sau îţi reprezintă personalitatea, ia seama la reguli simple care îţi pot uşura viaţa – fără cheltuieli ameţitoare!
1. Fiecare bărbat trebuie să aibă în garderobă un costum negru, o cămaşă albă şi o pereche de pantofi negri, eleganţi. Îşi vor demonstra utilitatea şi faptul că reprezintă o investiţie.
2. Pantofii hibrid, modelul între sneaker şi clasic, trebuie ocoliţi. Alege o pereche de tenişi cool şi o pereche de pantofi cu personalitate.
3. Dacă bugetul nu îţi permite să cumperi mai multe perechi de jeanşi, atunci alege una de bună calitate. Vei putea să-i porţi succesiv, fără să lase genunchi sau turul xxl.
4. Alege tricouri simple, fără imprimeuri, pentru că le vei putea purta sub un sacou sau o cămaşă fără să îţi pună la încercare abilităţile în asortare.
5. Ciorapii şi boxerii trebuie să fie din bumbac de bună calitate. Confortul este important, dar nici partea estetică nu trebuie neglijată. Niciodată nu se ştie unde vei fi “obligat” să te dezbraci.
6. Într-un sezon, este bine să cumperi cel puţin două perechi de pantofi. Cât de bună ar fi calitatea acestora, dacă porţi aceeaşi pereche zi de zi, viaţa lor va fi scurtă.
7. Un sacou bleumarin dintr-o stofă fină va fi la fel de uşor de purtat atât la birou, cu pantaloni, cămaşă şi cravată, cât şi în timpul liber, cu un tricou şi o pereche de chinos.
8. Excesul de accesorii este dovada clară a unei nesiguranţe. Vrei să demonstrezi ceva şi nu ştii cum. Un ceas frumos, ales cu grijă, este bijuteria suficientă de care ai nevoie.
9. Ai grijă să faci să dispară firele de păr inestetice (nas, urechi) şi lasă sprâncenele în pace. Când şi de ce au început bărbaţii să îşi arcuiască sprâncenele? Nu ştiu, dar nu e bine….
10. Dacă oamenii din jurul tău discută prea mult despre parfumul pe care îl porţi, atunci fi sigur că ai exagerat.
Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului “ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial