AMR – Zero

Au Mai Rămas poate ore, dar în niciun caz zile până când garderoba ta va trebui să conţină cel puţin o piesă cu un imprimeu camuflaj. Este un ordin!

Evident, glumesc spunând asta, dar este o recomandare pe care ţi-o fac pentru a te ajuta să îţi upgradezi piesele vestimentare existente  prin mici, dar însemnate elemente-cheie ale sezonului de primăvară-vară 2013.

Gândit în armată ca o modalitate de a trece neobservat în misiunile soldaţilor, imprimeul camuflaj împrumutat în vestimentaţia urbană determină efectul opus – nimeni nu va trece neobservat purtând o astfel de piesă.

Secretul pentru a obţine o ţinută vestimentară reuşită cu acest imprimeu este acela de a nu exagera curentul military. De exemplu, dacă ai ales o cămaşă camuflaj, evită să o porţi cu o pereche de pantaloni cargo (cei cu buzunare aplicate pe picior). Alege o pereche de pantaloni din bumbac slim fit sau jeanşi. Dacă eşti un tip curajos, ia cu asalt biroul îmbrăcat cu o astfel de cămaşă la costum şi cu o cravată asortată (tonuri de kaki).

O pereche de pantofi având acest imprimeu pot scoate din anonimat orice ţinută, fie ea chiar office.

Tratează pantalonii camuflaj ca pe orice altă pereche de pantaloni şi poartă-i cu sacou sau vestă. Asortează o cămaşă şi adaugă un element-surpriză: papionul.

Dacă nu eşti atras pe deplin de acest imprimeu, dar totuşi vrei să joci în liga bărbaţilor trendy, atunci poţi opta pentru un sacou cu o căptuşeală camuflaj, alte detalii sau accesorii având acest imprimeu.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de marţi a ziarului „ring”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial