American style by Adina Buzatu

Sezonul acesta este influenţat de multe tendinţe, iar printre acestea se numără şi look-ul tradiţional al muncitorului american. Adina Buzatu îţi explică detaliat cum poţi adopta acest stil.

Ingredientele sunt simple şi trebuie dozate cu atenţie, astfel încât să rămâi exact în această zonă. Orice adăugare a unor piese vestimentare sau accesorii din altă categorie va ruina un outfit pe care îl doreăti în tendinţe.

 

Element-cheie

 Cămaşa în carouri din materiale moi şi confortabile este unul dintre elementele-cheie. Alege nuanţe masculine cât mai apropiate de cele tradiţionale, precum bleumarin, maro, bordo sau verde închis. Ocoleşte culorile ţipătoare pentru că acestea dau un aspect copilăresc, deloc puternic. Suprapunerile creează efectul unei ţinute elaborate, bine puse la punct. De aceea, pe sub cămaşa în carouri poartă o maletă, un tricou cu nasturi la gât sau “v- neck”. Suflecă manşetele cămăşii şi lasă să se vadă mânecile tricoului.

Încălţările şi jeanşii potriviţi

Jeanşii cu aspect uzat sau pantalonii din stofă, trataţi special pentru a arăta vintage, reprezintă un alt element important în alcătuirea ţinutei “worker”. Evită să alegi o încălţăminte prea fancy pentru a nu te îndepărta de la stilul propus. Ai ca variantă câştigătoare ghetele inspirate din bocancii de munte, dar de această data, din piele “îmbătrânită”.

Accesorii ideale

Jacheta din tweed la două rânduri de nasturi, puloverul din lână groasă sau geaca matlasată respectă scenariul pus la cale. Alegerea accesoriilor potrivite este decisivă pentru reuşita unui look cât mai fidel. De aceea, fularele, căciulile şi mănuşile tricotate cu aspect hand made sunt cele indicate. Dacă în alte situaţii mixurile de piese vestimentare si accesorii ale unor stiluri diferite pot avea ca rezultat ţinute cu personalitate, în cazul stilului “worker” tocmai respectarea strictă a regulilor de mai sus garantează succesul.

Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că vor rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu şi pe site-ul www.adinabuzatu.ro,  secţiunea CONTACT, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în „Centrul Vechi”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial