Distrează-te 24 de ore din 24 la Body Art Wellness Club! Acum, cu 50% reducere

Pe timpul verii, toată lumea vrea să arate cât mai bine, iar cine n-a apucat să fie în forma cea mai bună înainte de concediu, mai are o şansă.

 

Body Art Wellness Club este singurul centru de relaxare deschis 24/24 din Bucureşti, dotat cu cele mai moderne facilităţi. Zona “Wet” cuprinde piscină, două jacuzzi şi saune şi este o soluţie relaxantă, mai ales pe timpul verii. Sala de fitness este una dintre cele mai spaţioase din Bucureşti, având 63 de posturi de lucru, iar programele variate de aerobic şi de spinning vin în întâmpinarea tuturor cerinţelor şi preferinţelor.

 

Spinningul, cel mai bun mod de a da kilogramele jos  
Sala de spinning este cea mai spectaculoasă din Capitală, fiind echipată cu 25 de biciclete de ultima generaţie. Sesiunile de aici sunt printre cele mai solicitate la momentul actual şi sunt foarte bine reprezentate în programul activităţilor din club. O sesiune de spinning efectuată corect alături de un antrenor experimentat poate să “ardă” până la 700 de calorii.

 

Programe variate   
De la programe care antrenează sistemul cardiorespirator – precum zumba, kangoo jumps, tae bo, bosu – la programe care tonifiază: step&tone, pump şi clase specifice de abdomene, picioare, fesieri, Body Art  îndeplineşte toate nevoile celor care vor să-şi intre în formă într-un mod sănătos. Toate activităţile sunt atent supravegheate de antrenorii aflaţi în club, existând posibilitatea de a face şedinţe personalizate, maximizând astfel rezultatele.

 

Începând cu luna iulie, Body Art oferă 50% discount la abonamentul de o lună, cu acces non-stop la toate aceste facilităţi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial