Unde mănânci şi te uiţi la meciuri

Societatea de Asigurare a Libertăţii Tale sau S.A.L.T. Pub, de pe Blănari, în diagonală cu intrarea la Club A, este un loc cu specific sportiv. Meniul este simplu, fără specialităţi complicate, perfect pentru o masă în faţa televizorului, iar preţurile sunt rezonabile.

 

S.A.L.T. Pub este perfectă pentru pasionaţii de sporturi. Dacă vrei să vezi un meci din Champions League, de exemplu, ar fi bine să îţi faci rezervare, nu eşti singurul care vrea să se delecteze cu fotbal de calitate şi să bea şi o bere cu prietenii. Mai ales că sponsorii organizează multe concursuri. De asemenea, poţi juca fussball şi darts.

 

Caloriile le arzi încuranjând echipa favorită
În mare, raportul cantitate – preţ este foarte bun, iar calitatea este destul de sus. Porţiile sunt consistente, iar pizza – bună spre foarte bună. Pe deasupra, nu faci nici infarct la nota de plată. Meniul subliniază perfect specificul pubului: mâncare rapidă, cu multe calorii, fără produse sofisticate. Strips de pui – prăjit cu pesmet, făină şi ou plus cartofi prăjiţi, castraveciori muraţi şi sos Thousand Island. Porţia de două persoane conţine patru bucăţi de pui şi costă 18 lei. Porţia de trei-patru persoane conţine opt bucăţi măricele  de pui şi costă 32 de lei.

 

Pizza şi salate
La specialităţi sunt trecute trei feluri de pizza: SALT, care conţine: sos de roşii, mozarela, bacon, bucăţi de pui, ardei şi roşii. Pizza Fussball: sos de roşii, mozarela, şuncă, salam, ciuperci, ardei şi ceapă şi Pizza Darts: sos de roşii, mozarela, bacon, pui, roşii, ceapă, ardei şi telemea rasă. Fiecare costă 21 de lei şi are diametrul de 32 de cm. Dacă ţineţi însă la siluetă, bucătarii de la S.A.L.T. vă propun şi câteva salate. Cea încercată de noi,  Italiană, conţine: salată verde, roşii, castraveţi, ardei gras roşu, măsline, ceapă roşie, feta, oregano: se serveşte cu sos de iaurt şi foccacia – preţ 16 lei.  Unul dintre cele mai ieftine produse este sandviciul hamchees – 14 lei, dar este săţios, numai bun ca pansament stomacal pentru bere. Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial