Tortul de ciocolată care NU îngraşă

Dieta ketogenică, săracă în carbohidraţi şi bogată în grăsimi sănătoase, ajută la slăbit.

În plus, iubitorii de dulciuri care vor să piardă în greutate cu această dietă se pot bucura de o serie de delicii culinare care nu îngraşă.

Pacienţii care suferă zilnic de palpitaţii şi se tratează prin dieta ketogenică pot răsufla uşuraţi. Nu numai că această dietă dă rezultate, dar nici nu are efecte secundare pe termen lung, afirmă oamenii de ştiinţă americani. „Acest regim alimentar îţi dă peste cap toate convingerile cu privire la dietă: mâncat puţin înseamnă slăbit, consum minim de grăsimi etc. Ea poate deveni un stil de viaţă şi nu presupune «sacrificii» culinare, iar consumul mic de carbohidraţi va obliga organismul să ardă mai rapid grăsimile pentru a avea energie”, susţine chirurgul Andrei Laslău (www.facebook.com/drlaslauandrei ) care, cu ajutorul acesteia, a reuşit să slăbească 20 kg în 45 de zile. El a dezvăluit, pentru cititorii „ring”, reţeta unui tort de ciocolată care nu îngraşă.

Ingrediente

150 g unt – 80% grăsime

4 ouă

vanilie

200 g ciocolată neagră – 80% cacao

2 pahare de nucă de cocos răzuită – 63% grăsime

200 g smântână pentru frişcă – 30% grăsime

praf de copt

Mod de preparare

Ingredintele se amestecă şi se pun într-o formă rotundă care se dă la cuptor aproximativ 30 minute. Separat, se prepară crema din 200 g smântână – 30% grăsime şi 100 g ciocolată neagră lăsată la topit. Se omogenizează şi se ţine la frigider. Blatul răcit se taie în trei părţi şi se unge cu crema.

“O cale de a slăbi este să îţi restabileşti un scop în viaţă.”  – Cyril Connolly, scriitor britanic

70 g de carbohidraţi conţine acest tort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial