Top 5 cele mai ciudate produse tip fast-food

 

Restaurantele tip fast-food şi-au lăsat amprenta în multe dintre ţări şi nu puţini dintre noi s-au delectat cu gustul unor astfel de preparate.

Însă hamburgerii, pizza sau shaorma au o cu totul altă aromă în unele colţuri ale lumii. Iată care sunt acestea.

 

 

„Darth Vader” hamburger

Pentru milioanele de fani „Star Wars” a fost inventat  hamburgerul  “Darth Vader”. Ce este atât de deosebit la acest produs? Ei bine, în mare parte, ingredientele sunt cele obişnuite unui hamburger, lucrurile fiind puţin diferite în ceea ce priveşte feliile de pâine, care nu arată tocmai delicios. Cu toate acestea, produsul este la mare căutare în rândul iubitorilor de fast-food.

 Donut Burger

Lanţul de restaurante Slater’s 50/50 din SUA a găsit o combinaţie inedită de gogoşi cu burgeri. Practic, sunt folosite gogoşi pe post de chifle, în timp ce restul ingredientelor sunt compuse din carne de vită, şuncă şi, nu în ultimul rând, felii de brânză topită.

 Bacon Sundae

Dintre toate combinaţiile de mâncăruri, puţini dintre noi s-ar fi gândit la îngheţată cu şuncă. Produsul a fost lansat în SUA de Burger King şi, din câte se pare, are mare succes la public. Un alt produs asemănător este şi shake-ul cu aromă de şuncă lansat de Jack in a Box, tot din State. În cazul acestui produs, ingredientele sunt îngheţată de vanilie şi sirop cu aromă de bacon.

 Cheeseburger Crust Pizza

Restaurantele Pizza Hut din Orientul Mijlociu servesc un soi de pizza mai puţin obişnuită.  Produsul are pe margini o multitudine de cheeseburgeri, celelalte ingrediente fiind carne de vită, roşii, salată verde şi un sos special.

 Burgeri cu creveţi

În Japonia, McDonald’s a fost nevoit să se adapteze preferinţelor indigene şi a scos pe piaţă burgeri cu creveţi “Ebi Filet-O”. Şi în Singapore, mâncarea tip fast-food pare sănătoasă. Aici, McDonald’s serveşte burgeri “McRice”, compuşi din două felii de orez expandat care au la mijloc piept de pui.

45% din necesarul zilnic de grăsimi şi calorii conţine un singur cheeseburger.

250 de calorii şi 14 grame de grăsime conţine un hot-dog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial