Supă de morcovi cu ghimbir

SAVUROS. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: două linguri de ulei de măsline, o jumătate de ceapă tăiată mărunt, ¼ cană cu ghimbir tocat, patru morcovi daţi pe răzătoare, trei căni cu supă de legume, o jumătate de cană de suc de portocale, nucşoară măcinată, sare şi piper.

Mod de preparare:  într-o tigaie adâncă, căliţi ceapa şi ghimbirul. Adăugaţi apoi morcovul şi lăsaţi tigaia la foc mediu până când acesta se înmoaie. Puneţi apoi toate ingredientele într-un blender şi pasaţi-le până se omogenizează.  Adăugaţi la sfârşit nucşoara, sarea şi piperul, după gust, şi amestecaţi bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial