Shaorma de la Dristor… în Centrul Vechi

Vestita shaormerie şi-a deschis, de câteva luni, un punct de servire la intersecţia străzilor Franceză şi Smârdan.

 

De-a lungul timpului, Dristor Kebap a devenit un brand ce nu se mai identifică cartierului respectiv. Acum avem astfel de fast-fooduri în Şos. Tineretului, în mallul Sun Plaza şi, recent, şi în Centrul Istoric. Reţeta e simplă şi aceeaşi care a avut succes şi până în prezent: produse bune şi servire rapidă.

 

Nu vrei să te pătezi? Se poate!
Cea mai mare calitate a shaormei de la Dristor Kebap este aceea că este foarte bine „legată”. Cei care consumă des acest tip de fast-food ştiu că una dintre marile probleme este felul în care aceasta ţi se „dezintegrează” practic în mâini. E aproape imposibil să nu te pătezi dacă nu eşti atent. În plus, probabil te vei murdări pe mâini destul de rău. Toate aceste neajunsuri nu există la Dristor Kebap. Shaormele de aici sunt atât de „ţepene”, cum spun consumatorii, încât trebuie să te chinuieşti să te pătezi în vreun fel. Un alt plus este servirea rapidă. De obicei, cel puţin şase-şapte băieţi se ocupă de prepararea comenzilor şi astfel, chiar dacă e coadă, vei fi servit repede.

 

Simplu… dar cam scump
Există şi câteva părţi rele la Dristor Kebap. În primul rând, shaorma de aici e simplă. Nu are cine ştie ce sosuri exotice. Asta poate fi trecut însă şi ca plus, deoarece nu rişti să te trezeşti cu vreun gust nedorit. Al doilea minus – e mai scumpă decât ale concurenţilor din zonă. Nu mult, cu vreun leu sau doi în plus, în funcţie de produs. Poţi depăşi acest neajuns cumpărând meniurile avantajoase din ofertă.

 

PREŢURI:
Baghetă pui – 11 lei
Lipie pui – 16 lei
Kebap la farfurie – 25 lei
Iskender vită – 25 lei
Răcoritoare – 3 lei
Baclava – 7 lei
Cartofi prăjiţi – 3 lei

 

Dacă ai ajuns la Dristor Kebap, nu ar trebui să ratezi ayranul de aici. Este printre cele mai bune din oraş.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

3 Comentarii

 1. corneci raluca ioana says:

  Am mankt de la ei si am ajuns la spital.

 2. Cylas The Nigga says:

  Toti care spun ca dristoru e o shaormarie buna sunt niste snobi dupa parerea mea…. daca nu ar baga atata glutamat in: carne, cartofi si sosuri n-ar avea nici un gust. vorbesc din experienta cand spun ca gustul shaormei lor este o inceptie in mintea imbecililor care mananca acolo !
  Si inca un lucru. DRISTOR KEBAB nu mai exista! este o franciza, orice pamflea cu 40-50.000 de coco in cont isi poate deschide un dristor numai k nu e asa profitabil pentru el findca 80% din profit ajunge la firma mama!

 3. Vlad says:

  Daca ai venit de la tara si te-ai aruncat in shaorma , normal ca ajungi la spital , invata sa mananci apoi incerca iar :)

Lasa un comentariu


GetSocial