Reţetă pentru un sos dulce-acrişor

SIMPLU. Un sos dulce-acrişor se face uşor, putând fi preparat de orice bucătar amator. Pentru a-l găti, aveţi nevoie de ketchup, ghimbir, sare, piper, oţet, supă de pui şi mălai.

Puneţi toate ingredientele, mai puţin mălaiul, într-o tigaie şi lasă-le la fiert până când dau în clocot. Se dă focul mic şi se ţine tigaia încă 10 minute, astfel încât sosul să capete consistenţa dorită.

Lăsaţi sosul să se răcească şi puneţi-l într-un borcan. Când aveţi nevoie să-l folosiţi, îl puneţi din nou la fiert, adaugaţi în tigaie mălai şi apă şi omogenizaţi.

Sosul dulce-acrişor poate fi folosit la carnea de porc, vită sau pui alături de legume, orez, peşte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial