Red Angus Steakhouse, „Raiul” iubitorilor de fripturi adevărate

Pentru cei care „dispreţuiesc” shaorma şi nu consideră friptura doar o bucată de carne uscată pe grătar s-a deschis un restaurant care să le satisfacă toate capriciile: Red Angus Steakhouse.

 

Pe strada Franceză, la numărul 56, am descoperit “friptura cu poveste”. Deşi la început ne gândeam că un restaurant care are pe siglă un cap de vacă nu poate oferi mari surprize, odată ce am consultat meniul, lucrurile au început să capete sens. Red Angus Steakhouse este un restaurant dedicat exclusiv iubitorilor de friptură de vită, diferită de cea servită la restaurantele obişnuite. „Acesta este un restaurant în care oamenii care au mâncat o dată au devenit clienţi fideli. Este un loc unic în Bucureşti tocmai pentru faptul că aducem mai multe tipuri de carne de vită  din Europa, Noua Zeelandă şi SUA şi sunt de cea mai bună calitate. Numele restaurantului, Red Angus, vine tocmai de la o rasă ciudată de vită, crescută doar pentru carne. Friptura este pregătită de bucătari experimentaţi, pe plite speciale, iar toate sosurile şi garniturile sunt preparate aici. Carnea însă nu se condimentează pentru a nu strica gustul deosebit al acesteia. Cel mult de pune un praf de sare şi puţin piper”, a afirmat Valentin Vasiliu, administratorul localului.

 

Preţuri pe măsura produselor
Deşi au şi oferte zilnice pentru fripturi de pui sau porc, preparatele din carne de vită, specifice restaurantului, nu sunt chiar pentru orice “fan” al micilor cu muştar. “Restaurantul este de cinci stele, iar clienţii sunt cei cu venituri medii şi mari. Dar merită să mănânci aici dacă te interesează ce mănânci şi de sănătatea ta”, ne-a mărturisit administratorul restaurantului. Astfel, o friptură de 250 de grame de antricot costă 63 de lei, un muşchi de vită cu creveţi Black Tiger este 74 de lei, iar desertul ajunge până la 23 de lei.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial