Raţa Pekin, o tradiţie de 600 de ani

În vizita sa în China, premierul Emil Boc a cinat la restaurantul “Raţa Pekineză”, unde a degustat una dintre cele mai apreciate mâncăruri chinezeşti, Raţa Pekin. Acesta este un preparat originar din China, cu o tradiţie de peste 600 de ani. În majoritatea restaurantelor din lume unde este servit, acest fel este considerat o delicatesă, nu doar datorită gustului, ci şi modului de preparare. În mod tradiţional, mâncarea este preparată la restaurante chiar în faţa clienţilor. Raţa Pekin este un preparat delicios, din fâşii de carne crocantă de raţă, în care se adaugă ghimbir, sos de prune, Hoisin sau Mango Chutney, dar şi castraveţi şi ceapă verde. Mixtura este apoi învelită în clătite chinezeşti calde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial