Pregăteşte-te pentru „Food Revolution Day”

PROIECT. Pe 17 mai, în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară va fi sărbătorită „Food Revolution Day”, mişcarea iniţiată de Jamie Oliver, în care arta de a spune poveşti este împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă. Proiectul  îşi propune să încurajeze o alimentaţie sănătoasă de la cele mai fragede vârste, participanţii având ocazia de a învăţa din tainele culinare dobândite de maestrul bucătar Oliver. Anul aceasta, echipa Food Revolution România a pregătit şi o serie de evenimente culinare inedite şi concursuri de gătit pentru participanţi, dar şi multe alte surprize.

Din program nu vor lipsi nici invitaţii speciali, care vor oferi sfaturi utile despre gătit şi educarea copiilor printr-o alimentaţie sănătoasă.  În Bucureşti, evenimentul va fi marcat în hipermarketul Cora Lujerului. Cei interesaţi se pot înscrie pe pagina http://foodrevolutionday.com/.

Faimosul bucătar Jamie Oliver, protagonist al unor numeroase show-uri TV culinare, a început campania “Food Revolution” pentru a lupta cu obezitatea din şcolile americane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial