Muzică live şi mâncare italienească la Coco Bongo

Săptămâna aceasta şi-a făcut loc în peisajul Centrului Istoric un nou restaurant. Coco Bongo îşi propune să se diferenţieze de concurenţă prin îmbinarea meniului de trattoria cu muzica live.

 

După ce a stat mai mult de un an în renovari, iată că pe strada Covaci iese, încet-încet, soarele. Tot mai multe baruri şi restaurante apar ca ciupercile după o ploaie lungă. Unul dintre ele este Coco Bongo. Iniţial, numele te duce cu gândul la ceva exotic, însă când ajungi acolo ai surpriza să dai peste cu totul altceva: candelabre, tablouri, atmosferă clasică, care mai degrabă te fac să te simţi într-un restaurant frantuzesc. Meniul este, în schimb, unul italienesc şi poţi găsi aici de la comuna pizza până la specialităţi din peşte. Preţurile sunt însă cam piperate. Adică, dacă vrei să mănânci o porţie de bruschette, va trebui să scoţi din buzunar 16 lei. Nici pizza nu e cea mai ieftină din Centrul Vechi (între 18 lei şi 26 de lei), însă e făcută, aşa cum trebuie, pe vatră. Deserturile costă 14 lei şi sunt de patru feluri, din care nu lipseşte celebrul Tiramisu.

 

Trebuie să ştii la ce să te aştepţi şi de la băuturi. Berea are un preţ modic de 7 lei, însă dacă vrei un vin bun va trebui să scoţi din portofel, după buget, între 35 şi 65 de lei.

 

La etaj va fi stand up comedy
În timp ce mănânci o pizza, e rost şi de voie bună. Patronii promit să deschidă la etajul restaurantului, în această toamnă, DEKO 2. “O să fie un show de stand up comedy mai stilat”, a declarat râzând Dan Badea, unul dintre membrii trupei Deko, prezent miercuri seară la lansarea restaurantului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial