Musaca de varză

Dacă doriţi să preparaţi acest produs, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: două kg de varză, un kg de pulpă de porc, un kg de roşii, o legătură de mărar, sare, piper şi sare de lămâie.

Pentru început, tăiaţi varza în două şi curăţaţi-o de cotoare. Se toacă mărunt, se freacă bine cu sare, mărar şi sare de lămâie, după care se căleşte în ulei. Carnea de porc se va tăia cubuleţe, se va spăla şi va fi pusă într-o tigaie. Se adaugă puţin ulei şi se rumeneşte bine pe toate părţile. Roşiile se curăţă de coajă şi se feliază. Odată toate pregătite, se aşază într-o tavă în următoarea ordine:  un rând de varză călită, în care s-au adăugat mărar tocat şi puţin piper, un rând de roşii, carne şi iar varză până se termină ingredientele, ultimul rând fiind cu roşii feliate.

Tava se va pune la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Cu câteva minute înainte de a o scoate din cuptor, se presară  mărar tocat. Poate fi servită cu  mămăliguţă şi ardei iute. Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial