La Vero Pizzaiolo, preparate de fiţe la preţuri de… cartier

Este amplasat în inima Centrului Istoric, însă orice fel de mâncare nu depăşeşte 23 de lei.

 

Unde se mănâncă ieftin şi bine? Aceasta este poate cea mai „populară” întrebare pe care am auzit-o în Centrul Istoric al Capitalei. Şi pentru cei care credeau că acest lucru ţine doar de mit, ne-am hotărât să găsim excepţia: Vero Pizzaiolo. Este un restaurant mic pe strada Smârdan 37, însă puţini ştiu că acolo poţi mânca o pizza mare, pe vatră, la preţul unei shaorme sau că o porţie de paste gratinate nu depăşeşte 16 lei. Curioşi să vedem şi cât de bune sunt preparatele din cochetul local, am hotărât să ne aşezăm la o masă şi să punem în valoare simţul nostru critic…

 

Mâncarea „la nas”, în 15 minute
Imediat cum ne-am aşezat, o doamnă drăguţă ne-a adus meniurile şi, ca un adevărat comerciant, nu a întârziat să îşi laude puţin preparatele spunând că „toate sunt proaspete şi bine făcute”. Seduşi de succinta prezentare, am comandat o porţie de „Penne cu pui” şi una de „Tortilla cu pui”. Şi pentru a vedea şi condiţiile în care sunt preparate, am tras cu ochiul şi în bucătărie şi… ne-a plăcut ce am văzut: bucătărese curat îmbrăcate şi supravegheate atent de „şefa”. Nici nu am terminat de băut cafelele şi mâncarea era deja pe masă, deşi ceasul îmi arăta că nu au trecut mai mult de 15 minute de când a fost luată comanda. Curios, dar preparatele au depăşit aşteptările noastre. Un alt aspect încântător a fost nota de plată, „modestă” pentru o asemenea zonă.

 

Pizza casei, cel mai vândut produs
Din meniul restaurantului cu nume şi specific italieneşti nu lipsesc omletele, patru tipuri de ciorbe (cremă de legume, cremă de ciuperci, ciorbă de pui, ciorbă de văcuţă), preparatele din peşte şi meniurile de prânz (cremă de legume şi piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi – 20 de lei). Cel mai vândut produs rămâne însă pizza casei, Vero Pizzaiolo, care conţine mozzarela, sos de roşii, şuncă, ciuperci, măsline, ardei gras, bacon, porumb dulce şi salam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial