La Vecchio 1812 mănânci italieneşte în 2012

Celebra Cafeneaua Veche, situată pe Covaci nr. 16, a devenit în prezent restaurantul Vecchio 1812, cu profil mediteraneean. Spaţiul, select, nu este chiar pentru toate buzunarele, dar nici nu te usucă de tot.

 

Restaurantul Vecchio 1812 se doreşte a fi o celebrare a trecutului prin rafinament şi eleganţă. Amenajat în fostul spaţiu al Cafenelei Vechi din Bucureşti, a fost complet restaurat la frumuseţea sa de odinioară. O destinaţie istorică pentru societatea bucureşteană a secolului trecut şi una dintre clădirile de referinţă pentru a realiza ceea ce înseamnă frumuseţea vechiului Bucureşti.

 

Una peste alta, este un local select în care îţi face plăcere să mănânci. Au cuptor cu lemne, bucatele sunt delicioase şi prezentarea merită toţi banii. La aperitive puteţi alege din „colecţia de bruschete”, cu măsline sunt cele mai ieftine, 11 lei, iar cele cu trufe sunt cele mai scumpe, 18 lei. Puteţi opta şi pentru „coşuleţe caprese” la 14 lei. În ceea ce priveşte supele, toate la 14 lei, noi vă recomandăm „supa de roşii Toscana”, răcoritoare şi hrănitoare. Preţurile la pizza variază între 17 lei şi 25 lei.

 

Peştele, perla bucătăriei
Dar dacă vreţi cu adevărat să vă delectaţi papilele gustative, alegeţi din mâncărurile cu „greutate”. Spunem cu „greutate” pentru că sunt specialităţile bucătarului. „linguine cu fructe de mare” la 29 de lei ori, la acelaşi preţ, „rulouri de pui cu sos de şofran” sau „orez cu prosciuto şi pecorino” la 22 de lei. Cele mai scumpe produse sunt, normal, preparatele din muşchi de vită şi delicioasele platouri cu peşte: „ton roşu în sos de ardei copt şi chimen”, „file de biban în crustă de migdale” sau „doradă la grătar”.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial