La The Coffee Store ai 2 în 1: cafenea şi restaurant

Fie că vrei să te relaxezi savurând un caffe latte cu o cupă de îngheţată sau să îţi potoleşti foamea cu altceva decât mâncare de la fast-food,  The Coffee Store este o alegere rezonabilă.

 

 

În căutarea unei cafenele „adevărate”, am depăşit puţin barierele Centrului Vechi şi am ajuns în zona Universităţii, mai exact pe str. Toma Caragiu, unde am descoperit o terasă cel puţin… interesantă. Scaune confortabile, oameni relaxaţi, muzică în surdină şi miros de cafea proaspăt râşnită. Aşa că am hotărât să ne aşezăm şi să testăm un caffe latte, care ne-a fost servit imediat, având o prezentare demnă de restaurantele „de fiţe”: ceaşcă mare, modele făcute în spuma de lapte şi scorţişoară presărată pe deasupra. Aşa că primul test a fost trecut, însă, cu o dorinţă „ascunsă” de a găsi „nod în papură”, ne-am gândit să testăm şi un preparat sofisticat din vastul lor meniu.

 

 

De la mâncare italienească la mic dejun englezesc
Deşi pare a fi un local în care intră doar vedete care gustă cel mult o salată, meniul de la The Coffee Store ne-a dat pe spate. Aici poţi savura trei mese pe zi, timp de o săptămână, fără a repeta vreun fel de mâncare. „Avem de la mic dejun englezesc până la salate, pizza sau paste. Nu pleacă niciun produs din bucătărie fără ca eu să îl văd înainte. Sunt foarte exigentă atunci când vine vorba despre clienţi şi de aceea nu am avut niciodată plângeri. Avem clienţi fideli chiar şi din rândul vedetelor”, ne-a spus Anamaria, managerul de la The Coffee Store. Auzind o asemenea laudă, am şi comandat o porţie de zucchinni carpaccio (piept de pui la tigaie pe pat de dovlecel cu sos de brânză). Pe lângă prezentarea sofisticată, putem spune că a fost delicios.

 

 

Preţuri de Bucureşti
The Coffee Store nu se poate lăuda cu cele mai mici preţuri din centrul Capitalei, însă nici nu plăteşti mai mult decât „face” produsul. O ceaşcă de caffe latte costă 12 lei, un Carlsberg draught de 400 ml – 9 lei, o Coca-Cola – 8 lei, sandvici de pui – 17 lei, pastele nu depăşesc 25 de lei, iar cea mai scumpă pizza costă 17 lei.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial