Inele de ceapă

APERITIV. Dacă v-aţi săturat de chipsuri de cartofi, dar aţi dori totuşi un preparat asemănător, inelele de ceapă sunt un înlocuitor pe măsură. Dar, pentru a prepara acest aperitiv, aveţi nevoie de: o ceapă mare, tăiată inele, o jumătate de cană de făină, o linguriţă de praf de copt, o linguriţă cu sare, un ou, o cană cu lapte, un sfert de cană cu pesmet, ulei şi sare după gust. Mod de preparare: pentru început, separă inelele de ceapă. Apoi, într-un castron, se bat bine ouăle împreună cu laptele, amestecându-se până se obţine o compoziţie omogenă. Odată finalizat acest proces, luaţi inelele de ceapă şi tăvăliţi-le  prin făină, prin ou şi pesmet şi puneţi-le la prăjit în ulei încins.  După ce au prins o culoare aurie, se scot pe un prosop de hârtie pentru a se absoarbe excesul de ulei. Poftă mare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial