Florin Dumitrescu este cel mai tânăr jurat „MasterChef” din lume

Florin Dumitrescu, unul dintre juraţii emisiunii „MasterChef”, care va fi difuzată din 20 martie la ProTV, este, la cei 24 de ani ai săi, cel mai tânăr jurat „MasterChef” din lume. „Mă simt extrem de onorat. Am făcut un mic research şi am văzut că, la cei 24 de ani pe care îi am, sunt cel mai tânăr jurat «MasterChef» din lume. Sunt foarte mândru de asta, pentru că am muncit foarte mult în ultimii 10 ani şi simt că această emisiune mi-a răsplătit eforturile şi sacrificiile pe care le-am făcut. Este o onoare, dar este şi o responsabilitate foarte mare pentru cineva de vârsta mea”, spune acesta.

 

Găteşte de la 14 ani
Florin şi-a descoperit pasiunea pentru gătit la numai 14 ani şi de atunci tot ceea ce a făcut a fost să înveţe. A obţinut diploma de bucătar la doi ani după ce s-a apucat de „bucătăreală”. „Am obţinut această diplomă la cerinţele patronilor, care aveau nevoie de o diplomă pentru actele necesare la angajare”, povesteşte juratul de la „MasterChef”. „Nu eram cel mai tânăr dintre cursanţi, majoritatea dintre ei erau cam de aceeaşi vârstă cu mine, dar ştiu sigur că din clasa aceea de bucătari au rămas în domeniu doar câţiva, maximum cinci”, mărturiseşte juratul.

 

800 de porţii de mâncare pe zi
Florin a fost numit „chef” la numai 18 ani, iar la 19 ani, avid de învăţătură, a plecat în Italia, unde a stat trei ani şi a lucrat atât pentru un restaurant la care gătea 800 de porţii pe zi, cât şi pentru un hotel de patru stele, sub atenta îndrumare a celebrului bucătar italian Mirco Botoni. Întors în ţară, a ajuns şeful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucureşti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial