Farfalle cu ton

O reţetă foarte simplă şi delicioasă, numai bună pentru zilele de post. În ceea ce priveşte ingredientele, avem nevoie de: o pungă de farfalle, o conservă de ton (500g), 150 ml pastă de tomate, o ceapă, o cutie de  porumb, busuioc, sare, piper şi puţin ulei.

Mod de preparare: se fierb pastele în apă sărată,  cu puţin ulei, pentru câteva minute (timpul indicat pe ambalaj). Apoi se strecoară şi bagă la loc în oală. Separat, într-o tigaie se căleşte ceapa tocată mărunt până prinde culoare aurie, apoi adăugăm pasta de tomate. După ce au fost lăsate la foc mediu timp de 10 minute, punem şi porumbul. Tigaia se va lăsa pe foc pentru alte 10 minute, după care se va adăuga şi conserva de peşte scursă bine de ulei. Sosul se va potrivi de sare, piper şi busuioc, apoi se va turna peste paste. Poftă bună!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial