Cum faci un sos dulce-acrişor

Prepararea unui sos dulce-acrişor se face uşor, putând fi preparat de orice bucătar amator. Pentru a-l găti ai nevoie de ketchup, ghimbir, sare, piper, oţet, supă de pui şi mălai. Pune toate ingredientele, mai puţin mălaiul, într-o tigaie şi lasă-le la fiert până când dau în clocot. Apoi, dă focul mai mic şi ţine tigaia pe aragaz încă 10 minute astfel încât sosul să capete consistenţa dorită. Lasă sosul să se răcească şi pune-l într-un borcan. Când ai nevoie să-l foloseşti, pune-l din nou la fiert, adaugă în tigaie mălai şi apă şi omogenizează. Sosul dulce-acrişor poate fi folosit la carnea de porc, vită, pui alături de legume, orez, peşte sau alte preparate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial