Cea mai scumpă carne din lume, şi la Bucureşti

De câteva zile, s-a deschis în Piaţa Dorobanţilor o măcelărie de lux, unde preţurile ajung chiar şi la 1.700 de lei pentru un kilogram de carne de vită.
Plasată strategic, în zona de fiţe, La Boucherie Francaise (Măcelăria Franceză) nu duce lipsă de muşterii în pofida preţurilor exorbitante. Însă nici produsele comercializate nu sunt de ici, de colo:  rafinaţii cu buzunarele pline îşi pot cumpăra vită franţuzească Limousine sau Normande – variază între 210 lei şi 270 de lei kilogramul.

 

Salam, 280 de lei batonul
Puiul de Bresse se vinde cu 130 de lei – 180 de lei kilogramul, un baton de salam Salchidon sau Chorizo costă 280 de lei, cârnaţii se comercializează cu aproximativ 130 de lei kilogramul, iar 100 grame de pulpă de porc Iberrico Dollota are preţul de 80 – 130 de lei. Cei care vor să deguste Wagyu, cea mai rară carne de vită din lume, provenită din Japonia, trebuie să achite 1.700 de lei pentru un kilogram. De asemenea, tot aici se găsesc şi câteva zeci de feluri de brânză cu preţuri variind între 20 de lei bucata şi 300 de lei kilogramul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial