Adjudecat! La Old City mănânci cel mai bun cheese cake

Toţi ştiu despre Old City, de pe strada Lipscani, la numărul 45, că este cel mai mare club din Centrul Vechi al Capitalei şi locul în care petrecerile ţin de luni până duminică. Noi avem însă un alt motiv pentru care credem că acest club merită lăudat: bucătăria.

 

Old City este, fără îndoială, unul dintre cele mai interesante localuri din centrul Bucureştiului: dimineaţă este o cafenea cochetă, iar seara, locul cu cele mai tari petreceri, spectacole de flamenco, tango, muzică live sau piese de teatru. Iar pentru cei care nu au aflat încă, au şi mâncăruri excepţionale. Aflaţi în căutare de restaurante pe care să le recomandăm cititorilor noştri, am intrat în Old City şi am testat salata casei (18 lei) care conţine salată verde, piept de pui la grătar, boabe de struguri, miez de nucă şi dressing  de brânză feta. În mai puţin de 10 minute, am şi gustat-o şi putem spune că ne-a impresionat atât prezentarea, cât şi gustul cel puţin…interesant. La desert ni s-a recomandat un cheese cake (12 lei), despre care umblă vorba că este cel mai bun din zonă şi nu i-am contrazis. “Nu am primit niciodată observaţii, ci doar laude atunci când a venit vorba de bucătărie. Cel mai important lucru pentru noi este ca oamenii care ne calce pragul şi să vrea să vină şi a două oară pe aici”, ne-a spus Ada Cabac, PR manager-ul de la Old City.

 

 Locul preferat al turiştilor străini
Convinsă că zicala „Clientul nostru, stăpânul nostru” este principiul de la care porneşte orice afacere de succes, Ada Cabac susţine că „tot ceea ce încercăm noi să facem cu brandul Old City este să creem locuri cu servicii şi produse de o calitate superioară. De asemenea, susţinem şi dorim să îmbunătăţim imaginea Centrului Vechi al Bucureştiului. Susţinem talentele românilor, prin promovarea tinerilor muzicieni, tinerilor actori, dansatori, bucătari, barmani, şi nu numai. Le oferim posibilitatea să demonstreze tuturor că românii pot. Am avut foarte mulţi clienţi străini care au rămas profund impresionaţi de atmosfera din Old City, chiar persoane ce deţin cluburi în alte ţări şi care au revenit după luni de zile. Într-o seară am avut placerea de a petrece alături de Lars Ulrich (Metallica) înainte de concertul pe care l-au susţinut în Bucureşti şi căruia i-a plăcut enorm conceptul Old City şi faptul că facem fiecare client să se simtă ca acasă. Multe persoane revin pentru că se simt în siguranţă şi pentru că se simt ca acasă în “familia Old City”.

 

Preţuri acceptabile
Club House Sandwich – 18 lei
(pâine toast, piept de pui, ou, bacon, salată verde, cartofi prăjiţi,
maioneză)

 

 

Mexican Plateau (pentru două persoane) – 40 lei
(Tortilla chips, fajitas de pui, aripioare picante, julienne porc, salsa)

 

Penne Quattro Formaggi – 21 lei
(penne, smântână vegetală, brie, gorgonzola, camembert, parmezan)

 

Coca Cola (330ml) – 8 lei
Espresso – 7 lei
Old City Coffee – 13 lei
(espresso, scotch, caramel, sugar syrup, rum)
Heineken (330ml) – 9 lei
Amstel (330ml) – 13 lei
Zipfer (330ml) – 9 lei

 

Oferte speciale:
1 Vodka Smirnoff Black Label (700ml)+1 Cranberry Juice (1L)/4 Redbull/1Apple Juice 1 L – 180 lei
1 Johhnie Walker Black Label (700ml)+1 Apple Juice 1 L/4 Redbull – 220 lei
1 Rom Captain Morgan (700ml)+4 Coke – 150 lei

 

 

,,Pe lângă locaţia de pe Lipscani mai avem un pub şi pe strada Franceză numărul 3.” – Ada Cabac, PR manager Old City

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial