„«Centrul Vechi» îţi face cinste” continuă în acest weekend

Campania iniţiată de „Centrul Vechi“ a început acum două săptămâni şi s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor care frecventează puburile din Centrul Istoric.

 

Săptămânalul „Centrul Vechi“ a premiat nu mai puţin de 16 persoane până în prezent, iar campania „«Centrul Vechi» îţi face cinste“ continuă şi weekendul acesta cu multe vouchere şi premianţi.

 

Printre câştigători se află Vlad Vlăduţoiu, pe care ziarul nostru l-a premiat în St. Patrick, al cărui client fidel este. Vlad este masterand în cadrul ASE şi a mărturisit că ştia ziarul de weekend. El a fost foarte surprins când, vrând să plece, a văzut că de pe nota de plată i s-a scăzut 50 de lei.

 

 

 

Pe Ioana Iancu am întâlnit-o la Old City Lipscani. Era ziua ei şi venise împreună cu prietenii să sărbătorească. Ioana aflase de campania ziarului „Centrul Vechi“ şi a fost foarte încântată să primească voucherul care i-a prins foarte bine de ziua ei.

 

 

 

 

Analistul financiar Mihai Florea este client fidel al Old City Lipscani. De fiecare dată când vine în Centrul Vechi nu omite acest pub pentru că, zice el, se simte foarte bine. Chiar dacă nu cunoştea săptămânalul, Mihai a fost foarte fericit să afle la sfârşit că, prin intermediul ziarului, va plăti mai puţin cu 50 de lei.

 

 


Eugen Darju a avut o surpriză foarte plăcută venind pentru prima oară la St. Patrick. Eugen are 23 de ani şi este student la Academia de Studii Economice. El a primit împreună cu nota de plată şi voucherul de 50 de lei din partea săptămânalului „Centrul Vechi“, declarându-se foarte încântat de campania ziarului nostru. Pe lângă aceştia au mai câştigat Alexandru Penes, Diana Georgescu, Ana Dobre, Andrei Muraru, Andreea Creivenco, Irina Dima, Ana Maria Radu, Ionela Ilie, Ana Maria Iona, Mihai Alexandru Buduru.

 

Urmăreşte hot spoturile în „Centrul Vechi“
Campania „«Centrul Vechi» îţi face cinste” a început pe 28 octombrie şi va dura până în luna decembrie. Până în prezent, săptămânalul a premiat şase persoane în Club A, patru persoane în Old City şi şase la St. Patrick. Pentru acest weekend urmăreşte hot spoturile din ziar. Dacă te vei afla în următoarele puburi: Elephant, Alioli Tapas, Club A şi St. Patrick, ai şansa să intri în campania noastră şi să primeşti voucherul de 50 de lei care se va scădea de la nota de plată la final.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial