Casa Regală britanică va avea un moştenitor

După lungi aşteptări şi speculaţii, cuplul regal format din prinţul William şi ducesa de Cambridge a anunţat vestea cea mare: aşteaptă primul lor copil. 

Vestea a fost confirmată de biroul de presă al Casei Regale, care a menţionat, totodată, în comunicatul cu pricina, că ducesa de Cambridge a fost dusă la Spitalul “King Edward VII”  din Londra pentru investigaţii. Aparent, Kate acuza greţuri destul de puternice, urmând să rămână internată în unitatea spitalicească pentru câteva zile. „Ducesa a fost internată în această după-amiază la Spitalul „King Edward VII”, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (greţuri – n.r.). Cum sarcina este la început, alteţa sa regală trebuie să rămână în spital mai multe zile şi va avea nevoie apoi de o perioadă de repaus”. Vestea nu a rămas fără ecou în presa internaţională, care deja pe ideea potrivit căreia acestea ar avea o sarcină gemelară. Motivul? Din câte se pare, simptomele lui Kate, greţurile şi stările intense de rău, ar fi specifice unei viitoare mămici de gemeni. Informaţia nu a fost confirmată însă şi de Casa Regală. Cuplu Kate-William se afla deja sub o presiune uriaşă exercitată de opinia publică, ce dorea ca ei să aibă cât mai repede un moştenitor. De altfel,  un reputat biograf al familiei regale britanice, Andrew Morton, a relatat, în nenumărate rânduri, că în cazul în care Kate „nu va rămâne însărcinată în următoarele nouă luni, va sfida o tradiţie britanică veche de 200 de ani”.

A pierdut o sarcină?

Tabloidul american „Globe” a scris, anul trecut, că ducesa Catherine ar fi suferit o pierdere de sarcină. Potrivit unor surse citate de respectivul tabloid, prinţul William nu era alături de Catherine atunci când ea a pierdut sarcina.

S-a spus că nu poate avea copii

Potrivit altor zvonuri apărute în luna mai, Camilla Parker-Bowles, soacra lui Catherine, le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi că tânăra mireasă nu poate avea copii. “Anumite complicaţii medicale din adolescenţa lui Kate reprezintă un veritabil avertisment în ceea ce priveşte posibilitatea ei de a avea copii”, au declarat surse apropiate din anturajul Camillei Parker-Bowles.

2011 este anul în care a avut loc nunta prinţului William.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial